Povežite se sa nama

Hi, what are you looking for?

Vijesti

Roger Stone: Bill Gates je možda stvorio koronavirus da bi čipirao ljude

Roger Stone bivši savjetnik američkog predsjednika Trumpa izjavio je kako bi iza epidemije koronavirusa mogao stajati Bill Gates, čiji je cilj ugraditi mikročipove u ljudske glave, pod izgovorom borbe protiv širenja epidemije.

Stone je izjavio još kako Bill Gates i drugi globalisti koriste epidemiju kako bi uticati da svijet prihvati obaveznu vakcinaciju i ugradnju mikročipova, na osnovu kojih bi se moglo provjeriti da li je neko testiran ili ne.

Gates je već dugo otvoreni zagovornik pripreme za globalnu zdravstvenu krizu poput koronavirusa.

Gates je kritikovao svjetske lidere da nisu dovoljno investirali u testiranje i opremu kad je virus prvi put otkriven u Kini u decembru prošle godine. Kao rezultat nedostatka pripreme, Gates je rekao “da se nalazimo na neistraženim teritorijama”.

Bill Gates je dugo govorio o strahu od pandemije i upozoravao da svijet nije spreman odgovoriti na globalnoj razini.

Ukoliko napomenemo kako je upravo Bill Gates ponudio mikročipove kao način borbe protiv širenja epidemije, onda možemo shvatiti opravdanost optužbi od strane Rogera Stona.

Microsoftov ID2020 program je osmišljen na način da ponudi digitalni identitet ljudima širom svijeta, kroz potkožni čip na kojem će se nalaziti podaci o pojedincu.

 

Sva autorska prava pripadaju portalu Nova zora © 2021