Povežite se sa nama

Hi, what are you looking for?

Analize i mišljenja

Opsada muslimana i sa istoka i sa zapada – rat protiv Islama

Muslimanski svijet ne bi se trebao boriti protiv Indije i Kine i biti uvučen u svijet sukoba.

Muslimanski svijet ne bi trebao pasti na nemilosrdni projekt Zapada, njegovu zamku za opsadu muslimanskog svijeta od Atlantskih obala do Tihog okeana, kako bi se borio među sobom, oslabio te civilizacije oružjem muslimana i ponovno uspostavio Zapadnu globalnu dominaciju. Obje strane vode rat protiv islama i koriste muslimane kao oružje za slabljenje njihovih protivnika.

Muslimanski svijet treba izgraditi vlastitu sferu moći

Umjesto da muslimani budu narušeni lokalnim sukobima, sporovima, ljutnjom, neslogom i slabostima, muslimanski svijet treba zaokupiti svoj um velikim projektima koji će oblikovati 21. stoljeće i razmišljati o tome kako može izgraditi vlastitu budućnost, izgraditi vlastitu sferu moći. Ako to ne učini, sigurno će izgubiti ovo stoljeće. I dalje će se boriti protiv kaosa sličnog onome na Bliskom istoku danas kao i u 22. stoljeću.

Pratite li krizu između Indije i Pakistana? Otkako je Pakistan proglasio neovisnost od Indije, dolazilo je do ratova između dvije nuklearne sile, dok su ponekad i mirovali, ali uvijek je postojao sukob niskog intenziteta, obračuna kroz organizacije i tajne obavještajne operacije. Naoružanje ove dvije zemlje, njihova vojna doktrina, oblikovano je na temelju tog neprijateljstva i sukoba. Nuklearno naoružanje je također uključeno u to.

S kojim ciljem će se voditi rat između Indije i Pakistana?

Međutim, događaji koji su se dogodili u posljednjem mjesecu nose značenja izvan tog opsega. Prvo je bio napad u Iranu, onda na dio Kašmira koji se nalazi u Indiji. Ciljane su snage iranske revolucionarne garde i indijske postrojbe. Pakistan je optužen za odgovornost od strane obje države.

Zatim su indijski avioni ušli u zračni prostor Pakistana, i oborena su dva indijska aviona. Pakistan je zatvorio cijeli zračni prostor. Indija je također zatvorila svoje zračne luke u tom području. Bili su gotovo na rubu totalnog rata u jednom trenutku.

Ovo nije indijsko-pakistanska kriza

Da, ovo se može smatrati pokušajem “Kazne” protiv Pakistana koji izlazi iz kontrole SAD-a i približava se Kini. Amerika želi stjerati Pakistan u kut i natjerati ga da se preda.

Vrlo ozbiljnim nuklearnim prijetnjama kroz terorizam, preko proxy-tajnih operacija , Zapad nastoji sabotirati sve zemlje južne Azije, što bi na kraju značilo samo ponovno osnaživanje Zapada.

Ali moja teorija je potpuno drugačija. Nema nikakvih razlika između pokušaja i primijenjenih scenarija turskoj regiji, i širem okruženju kao recimo u Pakistanu. Izazivanje sukoba između Indije i Pakistana je samo jedan dio velikog plana protiv Muslimana širom svijeta.

Ovaj plan je ušao u svoju fazu i na Balkanu o čemu ćemo nekom drugom prilikom.

Opsada muslimanske regije s Istoka,

Uvlačenje muslimana u civilizacijski rat s budističkim, hinduističkim svijetom

U tekstu pod naslovom “”Opsada muslimanske regije s Istoka” govorili smo o ciljevima postizanje sukoba muslimana s budističkim, hinduističkim civilizacijama”, napisao sam sljedeće kako bih skrenuo pozornost na novu veliku prijetnju za nas i svijet:

Da li će islam, koji je opsjednut Zapadom, sada biti opkoljen sa juga i istoka? Hoće li se budisti i hindusi uključiti u sadašnje napade kršćanskih i židovskih krajnjih desničara?

Hoće li se islam pretvoriti u zajednički problem za sve civilizacije? Jesu li i budistička i hinduistička civilizacija sada u sukobu s islamom, uz sukobe zapadne, židovske i kršćanske civilizacije s islamom?

I Pakistan i Indija imaju svoje opravdanje za rat, ali to znači uništenje. Takav rat je provedba “Zapadne strategije” koja ima za cilj zapaliti istočne granice muslimanskog svijeta i učiniti islam zajedničkim problemom svih civilizacija.

Znam da teorija: “Muslimanski svijet ne bi trebao biti u sukobu s Indijom i Kinom, muslimani ne bi trebali biti uvučeni u svijet sukoba,” izaziva mnogo ljutnje i doživljava se kao izdaja. Pitanje Kašmira je otvoreno, kao i pitanje Istočnog Turkestana u Kini. Čujem vaša pitanja već unaprijed: “Dakle, nećemo li ih braniti?”

Nije to tako. Naravno da ćemo ih braniti. Ali našim metodama, s našom vlastitom borbom.

Znate li što je najveći udarac? Da vaš vlastiti problem koristi druga sila kao oružje prilagođeno da vas same uništi, u ovom slučaju pretvarajući muslimane u sredstvo u obračunu s drugim silama. To je ono što pokušavam objasniti.

Tako je provedena globalna borba protiv terorizma. Tako je izvršena invazija Afganistana. Tako je Irak uništen. Tako je promoviran sirijski rat.

Sve što želim za nas je da otvorimo oči, i ne budemo žrtve istih spletki svaki put. 

Autor: Tarık BaşTürk

Sva autorska prava pripadaju portalu Nova zora © 2021